Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (4.82 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute, Grupul Rompetrol a facut public faptul ca in functia de director general al companiei Rompetrol Rafinare, ce detine rafinaria Petromidia din Navodari a fost numit Vasile Cosmin Turcu care pana la aceasta numire a indeplinit functia de director general adjunct al aceleiasi companii.
Directorul general al Electrica, Nicolae Coroiu, a fost eliberat joi din functie de catre Consiliul de Administratie al societatii, care a primit mandat in acest sens de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, a declarat ieri  vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
Incepand de ieri schema de conducere a directiei de resurse umane a Combinatului, unul dintre cele mai importante departamente, a fost marita cu inca un post de director.
Cornel Mondea a fost înlocuit ieri din functia de director general al Electroputere SA Craiova, el urmând sa se ocupe de managementul societatii din postura de director executiv.
Cornel Mondea a fost înlocuit ieri din functia de director general al Electroputere SA Craiova, el urmând sa se ocupe de managementul societatii din postura de director executiv.
Cornel Mondea a fost înlocuit ieri din functia de director general al Electroputere SA Craiova, el urmând sa se ocupe de managementul societatii din postura de director executiv.
Pentru o reclama eficienta, pe lânga elaborarea unor strategii de promovare creative, e nevoie de constanta în mesajele transmise consumatorilor.
Asa cum arata, inca din editia de ieri, cotidianul “Replica”, in sedinta de vineri a Consiliului Local Navodari va fi supus aprobarii un proiect de hotarare privind inlocuirea din functie a actualului director al TSP Ecoterm, Ion Hanceanu.
Automobile Bavaria are un nou director general, de la inceputul acestui an, in persoana lui Wenzel Weber, care il inlocuieste pe Michael Schmidt, potrivit unui comunicat transmis duminica de companie. Michael Schmidt va ocupa functia de director executiv al companiei Bavaria.
, a fost prima zi de salariu a lui Ionel Manafu de la numirea sa in conducerea Oil Terminal. Fostul director general al Apelor Romane Dobrogea Litoral este acum director tehnic la Oil Terminal, la propunerea PD-L Constanta.
Haos la guvern in privinta procesului de privatizare. ... 281/2009, privind "unele masuri pentru continuarea si finalizarea proceselor de privatizare si monitorizare postprivatizare, aflate in desfasurare, a unora dintre societatile comerciale transferate la Ministerul Economiei, ca urmare a respingerii OUG nr.
Consiliul Director a fost pus la curent privind procesul de vanzare a companiei Opel, insa, intrucat continua discutiile cu Magna International si cu firma belgiana de investitii RHJ International, nu a fost facuta vreo recomandare, au explicat reprezentantii General Motors.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. Fordul "oltenesc" costa de la 13.400 de euro si pana la peste 20.000 de euro, cu toate tehnologiile incluse.
in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist. Saltul a fost posibil odata cu numirea sa de catre premierul Victor Ponta in functia de director al Agerpres, agentie media de stat.
Ieri-dimineata, la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Prof. ... Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro. Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la doua firme.
Motivul din spatele numirii lui Iordanescu in functia de director tehnic al FRF Prezentat constant in viitoarea echipa a lui Gica Popescu, Generalul va prelua conducerea tuturor loturilor nationale.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 20.000 d Raiffeisen Be participanti din peste 75 de tari vor lua startul la cea de-a 12-a editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, care are loc sambata 12 si duminica 13 octombrie de la ora 09.30 in Piata Constitutiei.
Demisia vine la o zi dupa cea mai grava problema de functionare a platformei Chris Cox, director de produs, si Chris Daniels, director WhatsApp, parasesc compania Facebook dupa mai bine de un deceniu, potrivit New York Times, preluat de News.ro.
google-analytics.com